3 månader har gått...

sen jag bloggade sist...

Nu ska jag prata av mig lite.. haha =P

Va ska jag säga om dessa 3 månader som har passerat... Mkt har hänt å allt har varit upp å ner i mitt liv.. som en berg- och dalbana ungefär... fast allt börjar gå uppåt nu å d känns väldigt bra =)

Skolan går åt helvetet.. Klarade iofs första tentan men vet att jag har kuggat andra... har 2 grupparbeten, ett seminarium, en tenta samt en omtenta med innan jullovet börjar.. KATASTROF... Jag längtar till LOV!
Vad d gäller grupparbete har jag varit nere pga att jag har hört lite grejer om hur en av mina gruppmedlemmar va när han skrev ett arbete med en annan kompis.... Jag visste verkligen inte va skulle göra å jag ville verkligen inte faila pga honom! Men so far har det gått bra.. den 3e gruppmedlemen e bra hon som tur e ^^ Hon gör iaf sitt jobb trots att hon va bortrest.. =)
Jag har typ suttit i skolan tillsammans med snubben i princip varje dag för att fixa på arbetet.. har offrat ganska mkt av mina eftermiddagar/kvällar.. men va kan man göra liksom..
Jag har en tenta nästa fredag som jag inte ens har börjat plugga till... på föreläsningarna fattade jag typ nada.. så jag vet inte ens va man ska plugga till... hoppas jag inte failar denna tenta iaf... men u have no idea hur tråkigt de föreläsningarna va! Gosh..
Men jag e orolig för mikro omtentan.. har börjat glömma bort d mesta... inte bra inte bra...
Aja, wish me luck helt enkelt..

Har även gjort en weekend trip till Sthlm å lärt känna massa underbara människor där! Vill så gärna tillbaka dit å det va meningen att vi skulle åka dit nästa helg... men tyvärr så kommer jag inte iväg pga skolan... =(

Har gått på ai-fest i Göteborg å fr fest i Sthlm meed... Ai-festen va faktiskt roligare än jag trodde, jag hade bra sällskap... fast som tyvärr försvann pga massa händelser.. =( En världens nyhet va la att jag drack lite för mkt (endast 4 shotar?) så jag spydde på hela förfesten.. helt tragisk.. trodde att min kväll va över, men nyktrade till mig fort innan vi skulle ut... jag dricker vanligtvis inte... men just den dan så körde vi lekar å jag förlorade i princip hela tiden.. suck... aldrig mer sprit! Efter denna incident blev jag rädd för sprit... så fort jag såg sprit kände jag spykänsla... =(
Fr festen däremot va helt katastrof.. va inte rolig alls.. Sthlmarna e dryga.. usch.. d va inte kul men hade grymt kul på förfesten iaf med gott sällskap!! =)
Minnen: *facebook facebook* å *nobody nobody but u*

Jobbet... har inte jobbat så mkt längre då jag prioriterar skolan... men det e så mkt nytt å ja.. nya rutiner å grejer.. jag känner iaf inte samma sak nu som innan... innan gillade jag jobbet mkt... nu har jag tappat d helt.. =/
Jaja, jag jobbar inte på nyårsafton iaf som förra året å det känns bra! ;D

Näe, d får räcka.. d jag vill säga har jag sagt.. =)

Take care! =)

RSS 2.0