Jobbat å tränat..

Idag har jag jobbat ett långt pass.. 8-17.. =) Det va la okej att jobba idag.. jobbade med Eugenia typ nästan hela dagen idag då hon öppnade imorse.. =) Jag fick göra uppfyllningen idag i källaren som jag hatar! Haha.. det e sååå kallt därnere i kylen å frysrummet.. brrr... =P Det va rätt lugnt fram tills klockan 11... då va d kabooom typ... då va det bara jag å Eugenia som stod i kassan å det va bara 2 pers i köket.. samt restaurangchefen.. 3 pers.. å kön va ända ut till entrédörren... så himla mkt ungdomar!! Fattar inte varför.. så chefen fick ropa ner personal från huvudkontoret för att hjälpa till lite för att bli av med köerna.. idag hade vår restaurangchef tur då det kom 3 från huvudkontoret som hjälpte oss.. annars brukar det inte va så många som jobbar på huvudkontoret.. men sjukt mkt folk va d iaf! Vi va beredda på att det skulle slå till vid 11-tiden då det va nått liknande som hände igår.. men idag va det dubbelt så mkt.. helt sjukt! Aja, men vi fixade d iaf ;)

När allt började lugna sig så fick jag göra en "rolig" uppgift.. det e att ta en stege å klättra upp på den å damma av lysrören.. Egentligen skulle jag eller Eugenia göra denna uppgift.. men eftersom Eugenia har höjdskräck fick jag offra mig.. omg va jag dog av rädsla.. jag trodde jag skulle dö typ så fort jag klättrade upp på stegen..!! Inte för att jag har höjdskräck.. utan att jag tror hela tiden att stegen e ostabil å kan falla ihop närsomhelst.. det va läskigt iaf!


Vi va bara tvugna att ta en bild på detta.. haha =P


Eugenia sitter på en.. papperskorg?? =P

Runt 14-tiden så ropade arbetsledaren Emelie på mig... Hon ville typ snacka med mig...
Nej, hon skällde aldrig på mig.. utan jag fick en stor uppgift.. det e att va ansvarig för restaurangen för hon skulle på möte med restaurangchefen.. omg, vilken press jag fick! Shit asså! Jag fick se till att alla andra medarbetarna inte latade sig.. jag fick lämna kassan å hoppa in i köket för att lösa av raster, jag fick även se till att praoisarna höll koll på matsalen osv.. men jag tycker att jag va riktig duktig i köket idag.. stod faktiskt inte vid BOPen idag.. utan jag stod å stekte hamburgare.. haha =P Men men... uppgift som arbetsledare e inget för mig kan jag säga er... å så långt kmr jag inte kma iaf inom McDonald's.. jag nöjer mig med Handledare.. eller möjligtvis Områdesledare.. =)

Efter jobbet så stannade jag kvar där en timme ungefär å chillade då jag skulle vidare till träningen som började klockan 18:30... =) Såg även Charlie på Donkan då han skulle på intervju idag klockan 18.. =) Hoppas att det gick bra för honom! ^^

Så kass väder d va idag när jag skulle hem från träningen.. det bara ösregnade! Tur att jag va smart nog å tog en luvtröja så jag slipper bli blöt om håret iaf =P

Nu ska jag gå ta en dusch.. surfa lite å sen kanske lägga mig tidigt då jag ska köra öppning imorrn...

Allt för idag! =)

117 days left....<3

Kommentarer
Postat av: K'

Händelserik dag för dig!

Hoppas du inte slog dig någonstans, när du damma av lamporna :P

Puss Concon!

2008-10-17 @ 16:06:41
URL: http://gnz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0