Nervös!

Idag e dagen då jag KANSKE blir certifierad Black Jack dealer (ifall jag klarar mitt tabletest då)... jag e såå nervös så in i helvetet!! =( Jag har suttit nuu sen klockan 08 å pluggat på iaf.. för igår försvann hela min eftermiddag/kväll... fullbordade mitt 8h långt H&M pass igår å direkt jag kom hem så sov jag typ från 17-07... japp.. hela 14h sömn blev d... men jag har känt att jag har mått dåligt... jag tror att det e bieffekten av svininfluensa vaccinet som jag tog för 2 dagar sen (ja, jag vet att jag e seg.. fick inte ta den för en månad sen såå..) Men nu mår jag helt klart bättre! =)
Jag ringde även till studievägledningen för GU å frågade om omtenta... jag skulle egentligen göra ett omtenta nu imorrn efter mitt nattpass på casinot.. men tyvärr så fick jag inte göra den för jag inte har betalat kåravgiften.. å denna terminen va tydligen sista terminen för en obligatorisk kåravgift.. nu till höstas slopas detta.. well.. då får jag väl göra mina omtentor dåå... Jag tyckte att det va onödigt att betala en kåravgift ifall jag inte ens pluggar nu den här terminen.. men men, jag får väl ha mina omtentor efter mig.. får ta igen nu till hösten ist... det betyder iaf att jag får sova efter mitt långa nattpass! Wohoo!!

Goshh sicket långt pass jag får jobba idag... 17:15-05:15... 12h pass.. suck.... men 2h e iofs bara ett mötespass å en timme e då min tabletest... guud jag e såå nervös!!!!!

Håll tummarna för mig tack!!

Nu ska jag fortsätta plugga på!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0