Söndag..

e en seg dag! Pallar inte göra ett skit.. så mkt snö... då ORKAR man verkligen inte! Jag vill ha sommar nu! Ge mig tack!! ;D

Igår va jag en snabbis hos Julia för att fira Kimmys bday lite smått å gott.. jag hann inte alls va där länge då jag va tvungen att sticka å jobba.. igen... jag fick stress äta goi cuon (vietnamesiska sommarrullar) som e så himla gott! LOVE! ^^ Hade hjälpt av My å Maisan haha som rullade åt mig så jag fick äta ;P Damn jag proppade i mig väl för mkt I guess men det va gott å jag vill va mätt på jobbet ;P

Det va katastrof väder å tur att jag hittade en parkering vid casinot... de höll ju på å skota parkeringen med.. lol xD

Jobbade ju mitt andra riktiga pass igår å det gick faktiskt braa förutom de 2 sista timmarna då jag fick lite black-out.. tur att jag hade en snäll asiatiskt inspector som hjälpte mig =) Jag ville bara gömma mig å gå därifrån.. så pinsamt va d! Alla märkte att jag va ny.. men de va faktiskt snälla gästerna... de brydde sig inte.. de bara sa till min inspector att jag va söt å de sa till mig med att jag e söt.. va kunde jag säga? Tack haha ;P Jag tycker att det e läskigt ibland när gästerna kollar på en när man dealar.. haha.. så hemskt som om de försöker spana in en! ;P Usch ogilla starkt!

På väg hem så körde jag hem en annan kollega som bodde rätt nära mig.. så jag släppte av honom först å sen så skulle jag parkera hos mig.. va hände? Jo jag FASTNADE i snön!! Backade, körde framåt.. eller försökte iaf men jag kom inte loss... gasade så mkt att motorn började lukta skit å då gav jag upp.. jag satte på varningslamporna på bilen för att jag blockade ena vägen.. å fick ringa hem å väcka folket för att komma ner å hjälpa mig klockan 05:30 ;P Pappa kom ner å puttade bilen så jag kom loss.. sen så fick pappa ta över parkeringen haha.. han va grym ;P Körde med racerfart upp på trottoaren haha.. så impad! xD Det värsta va oxå att det fanns en sån skoter bil som höll på att skota snö... de hjälpte inte ens mig när jag satte fast buhuu men samtidigt e jag glad att jag fastnade utanför vårt hem.. va skulle ha hänt ifall jag fastnade någon annanstans..?

Nääe maten väntar!!
Later =)

Kommentarer
Postat av: jaaw

Haha.. det är också en sak som u får vänja dig.. å folk spanar in ig.. ragga upp dig, fråga om nummer mm och mm.. haha .. ;).

men va lugn. är du lugn så kommer du att driva med gästerna ist.. mkt skoj..;)

2010-02-21 @ 21:41:35
Postat av: Connie

Jaaw: Jag e van från donkan tiden ;P D va mkt sånt oxåå ;P Men ingen fara... jag tycker om att driva med folk =)

2010-02-22 @ 01:47:48
URL: http://concon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0