9/9-2010

Hej kära bloggare!
Hur e d med er alla? Känns som att d va evigheter jag bloggade sist... men jag har inte haft nån ork å tid så jaa..
Har ju bara jobbat en massa.. men d e sista månaden som jag jobbar mkt.. för min vikariat på H&M slutar den 1:a oktober.. så e jag helt fri igen... dock har jag casino jobbet kvar, men iaf... jag måste få inkomst nånstans iaf.. jag längtar faktiskt till oktober... jag behöver ha min lediga tid.. syssla med grejer som jag måste få gjort ASAP.. har inte haft tid å göra d helt enkelt.. vem vet, kanske kommer jag ta massa extra pass på poolen, men just nu känner jag att jag behöver en månads paus.. kan jobba lite då å då kanske..

Jag e så efter med allt.. så mkt att sköta å göra... jag vet inte hur jag ska hinna med allting... allting e så begränsat..

Jag vill åka bort... igen... vill bara lämna allt här...

Har hunnit med både roligt å sorgligt..
Va på mitt livs första begravning å d va sååå hemskt å så sorgligt... d värsta jag har varit med om i hela mitt liv!
Sen så har jag några på besök från Degerfors, varit på avskedsfest för några som ska sluta på CC, kusiner å släkt på besök, firat Ps bday i Halmstad å va på Ts avskedsfest i Forsheda .. har ju åkt runt lite... men bara varit där över dan för att man jobbar dan efter typ..

Skittråkigt att d ska va såå... men va kan man göra... blir bättre i oktober vetja =)

Snart blir d jobb på CC.. jobbar ett soft pass idag =) Men innan dess ska jag ut på stan en sväng å se va jag kan fynda haha ;P

Later ~~




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0