Wohoo finally en ledig dag!!!

Heey kära läsare! =)
Finally... efter 9 dagar i sträck e jag äntligen ledig imorrn!! Min kropp e sååå trött... mitt högra ben krampar i princip hela tiden när jag går... hmm... ett tecken på att jag jobbar för hårt? Well.. snart e allt detta överdrivna jobbandet över.. Sover som en gris gör jag oxå... kroppen blir så trött... men inte blir d nån vila imorrn även om jag e ledig..
Mycket att ta tag i för min del.. så mkt att fixa.. så efter med allting... vill få allt överstökat bara...

Att jag har lyckas med jobb å d sociala livet e credits till mig! Men jag kan ärligt säga att jag inte orkar ibland.. jag vill bara va hemma å typ inte göra nått som för 2 helger sen.. d kändes så gött verkligen!

Inte mkt har hänt om man säger så.. värdskapsdagen med CC va helt underbar kul! Roliga lekar å god mat! Blev oxå kasinochefens nya fru den dan meed så jaa.. ;P Sen va jag med en grupp asian å besökte Tokyo Fusion som va rena besvikelsen men men.. efteråt drog man ju till Tintin ^^

Jag har hållt mig rätt så bra faktiskt från att shoppa!! Så stolt över mig själv!! Men idag köpte jag iaf ett par kilklacksskor till mig själv =) Så nu e jag nöjd... inget mer shoppande... såvida d inte kommer nått som verkligen e megasnyggt som man måste ha! =P

Oxå har många amerikanska serier börjat meed som man följer å denna vecka kommer de 2 serierna som jag oxå väntar på.. så nu har jag 1000 serier att följa typ ;P Gossip Girl, The Vampire diaries, Dexter, Supernatural å den koreanska serien Iris =)

Klockan tickar, måste se ett avsnitt av Iris innan läggdags! ;D

Natti! ~~

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0